Хто нас вбиває, якщо не мобілізація?

‪#‎мобілізаціявбиває‬, звісно ж. Але є ще багато речей, які убивають, а ми чомусь зупинилися на одній лише мобілізації.

Страшенно небезпечними є автомобілі. Кожного року в Україні в ДТП гине понад 5000 людей. Це більше, аніж кількість загиблих мирних жителів на Донбасі під час конфлікту. У зв*язку із масовою небезпекою цей вид транспорту не може більше використовуватися людьми. Ти згідний — тисни «розповісти». Наш хеш-тег - ‪#‎автомобілівбивають‬.

Також страшенною небезпекою для жителів України є побутовий газ. З початку нового, 2014 року від нього постраждало 99 осіб, з них 45 загинули. Ми мусимо зупинити цей цикл трагедій і припинити користуватися побутовим газом у наших оселях. Хто за — наш хеш-тег ‪#‎газубиває‬!

Однак найстрашнішою зброєю масового ураження є кухонний ніж. За даними ООН, саме від нього гине найбільша кількість людей у світі. І ми досі продовжуємо користуватися цим атрибутом у повсякденному житті. Така практика повинна бути негайно припинена. ‪#‎кухоннийніжубиває‬!

Ти згоден? Репост! Репост! Репост!
by Назар Розлуцький
П.С. Поміж іншим нагадаю, що вбиває зазвичай не мобілізація, а бойовики ДНР, а від кокосів щороку гине більше людей, ніж від нападів акул.
П.П.С. 100% людей, які пили воду — помирали.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте